Win deze lamp nacht van de mode

Dit jaar is het de 8ste editie van de Nacht van de Mode. Hét evenement in het Arnhemse Modekwartier. Je kunt bij alle ontwerpers en winkeliers terecht om een kijkje in de keuken te nemen en je onder te dompelen in een warm bad van passie en vakmanschap.

Dit is het eerste jaar dat Danielle Origami Lampen meedoet aan de Nacht van de Mode. Je bent van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de winkel en het atelier. Kom om de lampen in het echt te bekijken, de nieuwste modellen te zien, het papier te voelen én…… om mee te doen aan de Nacht-van-de-Mode-actie waarbij je een Discus M kunt winnen.

Wat moet je doen

Kom op 11 juni tussen 19.00 en 23.30 uur naar de winkel op de Klarendalseweg 163 en maak een foto van jezelf en jouw favoriete Danielle Origami Lamp. Check in op Facebook en plaats je foto. Op zondag 12 juni maken we de winnaar van de Discus bekend.

Met welke lamp mag ik op-de foto?

Het is de bedoeling dat je een foto maakt van jou en jouw favoriete Danielle Origami Lamp. Het kan de Discus zijn die te winnen is, maar het mag ook een andere lamp zijn. Bijvoorbeeld een Lydia, een Aladdin, een klein lampje op een voetje. Kies de lamp die jij het allermooiste vindt. Je kan een selfie maken, of je laat een iemand anders een foto maken.

Inchecken bij een locatie: hoe doe je dat?

 1. Open je Facebook-app
 2. Scrol naar de bovenkant van je nieuwsoverzicht en tik op Inchecken.
 3. Selecteer Danielle Origami Lampen uit de lijst of type Danielle Origami Lampen in het zoekveld
 4. Kies de optie Foto/video en voeg je foto toe aan je bericht.
 5. Klik op Plaatsen

Vrienden taggen, berichten toevoegen, video’s het mag allemaal :) Maar ten minste een incheck met foto is noodzakelijk om mee te dingen naar de Discus.

Ik kijk er naar uit om je te zien 11 juni. Tot dan!!

 

 

Algemene voorwaarden win een Discus actie

Je dingt mee naar de Discus indien:

 • je via Facebook ‘incheckt’ bij Danielle Origami Lampen en je een foto van jezelf en je favoriete lamp plaatst.
 • de foto moet genomen zijn in het atelier/winkel van Danielle Origami Lampen
 • de foto moet genomen zijn op 11 juni 2016 tussen 19.00 en 23.30 uur
 • op 12 juni maken we de winnaar bekend op de Facebook pagina van Danielle Origami Lampen
 • Heb je gewonnen, neem dan even contact op via tel/app of email om een afspraak te maken wanneer je de lamp komt halen. De lamp wordt niet opgestuurd
 • Danielle Origami Lampen is gerechtigd op zonder opgave van redenen foto’s en berichten van haar Facebook pagina site te verwijderen
 • deelname aan deze actie houdt in dat men akkoord gaat met deze actievoorwaarden